producten
account
winkelmand
menu

faq

Heb je een vraag?

Kijk zeker eens tussen deze veelgestelde vragen, misschien vind je het antwoord daar.

Jouw memorii abonnement loopt voor één jaar. Doorheen het jaar zijn er 6 oplaad, bewerk -en drukmomenten: januari/maart/mei/juli/september/november. Je beslist zelf hoe je jouw krediet van 96 foto’s in het jaar spreidt over deze 6 oplaadmomenten. Je verliest geen krediet als je een keer geen foto’s oplaadt, zo kan je er dubbel zoveel opladen na een vakantie bijvoorbeeld! Het abonnement en het krediet dat niet opgebruikt is na één jaar vervalt wel.

Als je een memorii abonnement, een cadeaubon of een ander geschenk voor iemand koopt, laat dan zeker op het einde van je bestelling een berichtje achter in de algemene comments.  Wij pakken je bestelling graag mooi in of steken er een kaartje bij met een persoonlijke boodschap. Zo maken we jouw cadeau nog mooier en persoonlijker. Laat ook weten als het een verrassing is zodat we het geheim mee koesteren 😉

Heb je niet gevonden wat je zocht? Wij begeleiden veel klanten met het design van hun eigen photo wall, het vergroten en inkaderen van oude herinneringen of het op maat maken van dat unieke fotoalbum. Je mag ons altijd bellen op +32495488807 of een mail sturen naar hello@memorii.be. We staan erop om je zo snel mogelijk te antwoorden en verder te helpen.

Wij sturen je graag een paar fotohouders met een ingevulde cadeaubon zodat je al iets tastbaar hebt om je dierbare te verrassen. Wij verpakken jouw taste of memorii in een mooi doosje met stijlvolle strik. Via de cadeaubon kan de begiftigde met ons contact opnemen om zijn 16 foto’s door te sturen op één van de volgende oplaadmomenten. Zo krijgt hij/zij de prints op een later moment en 100% naar eigen invulling rechtstreeks thuis toegestuurd. 

Doorheen het jaar zijn er 6 oplaadmomenten in januari, maart, mei, juli, september, november. Je mag zelf kiezen wanneer je je 16 foto’s van je taste of memorii oplaadt. Stuur je verzendadres naar hello@memorii.be en je foto’s via https://sarahvanpraag.wetransfer.com/ en wij zorgen voor de rest. 

Je bent super tevreden met het resultaat van je taste of memorii? Of je wil direct upgraden naar het jaarabonnement? Dat kan zeker. Stuur een mailtje naar hello@memorii.be

Het is heel normaal dat je eens vergeet foto’s op te laden. We brengen je telkens op de hoogte van het volgende oplaadmoment – zo maak je zes keer kans op een mooie prijs! Op de dag zelf krijg je een bericht dat er onvoldoende foto’s in je mapje staan. Zo kan je nog snel foto’s toevoegen als je ons een lief berichtje stuurt. Je memorii abonnement loopt voor één jaar. Je verliest geen krediet als je een keer geen foto’s oplaadt, zo kan je er dubbel zoveel opladen na een vakantie bijvoorbeeld!

We geloven in de magie van onze strategie. Dankzij een kleine tweemaandelijkse moeite maken we onze honderd mooiste momenten tastbaar, hoe dagdagelijks en onbewaakt ze ook zijn. Niet alle foto’s moeten kunstwerkjes zijn, de herinnering is zo veel rijker. Met onze tweemaandelijkste fototips en inspiratie ga je vanzelf betere foto’s trekken. Het resultaat hiervan zien we bij elk oplaadmoment weer. 

Ga op zoek naar oude foto’s of vraag foto’s van vrienden en familie en deel ze uit als kleine suprise, geluk verzekerd. Neem een abonnement samen met de broers en zussen voor je ouders zodat je samen alle foto’s kan verzamelen. Je verliest trouwens geen krediet als je een keer geen foto’s oplaadt, zo kan je er dubbel zoveel opladen na een vakantie bijvoorbeeld!

Elke twee maand mag je je 16 foto’s opladen in je persoonlijke memorii dropbox. Na het starten van je abonnement krijg je een persoonlijke uitnodiging via mail. Indien je praktische vragen hebt rond dropbox helpen we je graag persoonlijk verder, we hebben al heel wat mensen geholpen (en er zijn noodoplossingen). Het goede aan dropbox is dat we steeds iemand kunnen toevoegen zodat je samen foto’s kan opladen. Stuur ons daarvoor zeker een berichtje. Om in onze hoge kwaliteit te kunnen drukken bewerken we steeds in sets van 16 foto’s (en veelvouden daarvan). We drukken dus niet enkele foto’s af, 16 beelden is het minimum om je drukmoment te lanceren. Als je meer foto’s oplaadt geef je ons de vrijheid om een selectie te maken in je beelden. Indien je onvoldoende foto’s hebt opgeladen, gaat je krediet automatisch over naar het volgend moment.

Smartphone foto’s van relatief lage kwaliteit worden na onze professionele fotobewerking toch heel kwalitatief gedrukt op het unieke memorii papier. Het concept kan heel wat aan. De steeds verbeterende foto technologie in smartphones maakt het resultaat indrukwekkend, zelfs albums en grote prints (70×50) zijn tegenwoordig mogelijk. Als we een grens moeten trekken, raden we af om foto’s kleiner dan 200kb op te laden – tenzij de memorii belangrijker is dan de pixel – wat perfect ok is. Dit kwaliteitsverlies gebeurt vaak bij een foto die doorgestuurd is via whatsapp en daardoor verkleind is. Probeer het origineel te pakken te krijgen.

Saar & Pie zelfportretten 1Q2A9154 (1)
Heb je een andere vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Waar kunnen we je mee helpen?

Een uniek trouwalbum, een fotowall, of een andere specifieke wens? We denken graag mee. Stuur ons een bericht en we gaan op zoek naar een gepaste oplossing.

Bedankt voor je berichtje!

Hou zeker je mailbox in de gaten, we laten gauw iets van
ons weten.