producten
account
winkelmand
menu

We horen het graag!

Een specifieke wens of vraag? Graag wat meer info over een van onze producten? Aarzel niet om ons te contacteren met al je vragen, twijfels of ideeën. We helpen je heel graag verder.
Contact_Sarah1

Sarah van praag

Fotograaf & Fotobewerking van Memorii
Contact_Pieter1

PIETER VLAEMINCK

Customer care
Heb je een vraag?
Group 52
Contact_Saar&Pie
Contact_Saar&PieTablet

Heb je een vraag?

Kijk zeker eens tussen deze veelgestelde vragen, misschien vind je het antwoord daar.

Jouw memorii abonnement loopt voor één jaar. Doorheen het jaar zijn er 6 oplaad, bewerk -en drukmomenten: januari/maart/mei/juli/september/november. Je beslist zelf hoe je jouw krediet van 96 foto’s in het jaar spreidt over deze 6 oplaadmomenten. Je verliest geen krediet als je een keer geen foto’s oplaadt, zo kan je er dubbel zoveel opladen na een vakantie bijvoorbeeld! Het abonnement en het krediet dat niet opgebruikt is na één jaar vervalt wel.
Als je een memorii abonnement, een cadeaubon of een ander geschenk voor iemand koopt, laat dan zeker op het einde van je bestelling een berichtje achter in de algemene comments.  Wij pakken je bestelling graag mooi in of steken er een kaartje bij met een persoonlijke boodschap. Zo maken we jouw cadeau nog mooier en persoonlijker. Laat ook weten als het een verrassing is zodat we het geheim mee koesteren 😉
Heb je niet gevonden wat je zocht? Wij begeleiden veel klanten met het design van hun eigen photo wall, het vergroten en inkaderen van oude herinneringen of het op maat maken van dat unieke fotoalbum. Je mag ons altijd bellen op +32495488807 of een mail sturen naar hello@memorii.be. We staan erop om je zo snel mogelijk te antwoorden en verder te helpen.
Saar & Pie zelfportretten 1Q2A9154 (1)
Heb je een andere vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Waar kunnen we je mee helpen?

Een uniek trouwalbum, een fotowall, of een andere specifieke wens? We denken graag mee. Stuur ons een bericht en we gaan op zoek naar een gepaste oplossing.

Bedankt voor je berichtje!

Hou zeker je mailbox in de gaten, we laten gauw iets van
ons weten.