producten
account
winkelmand
menu

Family first, thuis en
op jouw foto’s

Oprichters Sarah en Pieter zijn familie- en natuurmensen in hart en nieren. Die warme gezinsliefde en de liefde voor esthetiek steken ze ook in alles wat ze maken voor memorii.

Enkele jaren geleden ploften we met een lekker glas wijn én een dik fotoalbum uit Sarah’s kindertijd in de zetel en beseften we dat we zelf ook zo’n waardevol souvenir moesten creëren voor onszelf en al onze klanten. We maken zoveel foto’s en doen er zo weinig mee, onze smartphone is niet de plek die ze verdienen. Hoog tijd om er iets moois mee te doen.

Sarah, baby- en familiefotografe, is de creatieve tovenaar. Ze bewerkt met heel haar hart jullie waardevolle smartphone foto’s tot pareltjes om nog jaren van te genieten.

Pieter zoekt voortdurend naar mooie materialen, zorgt voor de logistiek en de vriendelijke customer service.

About_Hero2

Breng je mooiste
herinneringen weer thuis

Onze smartphones staan vol waardevolle herinneringen, maar we doen zo weinig met al deze foto’s. Wij maken jouw kostbare herinneringen tastbaar op de mooiste manier. Door nu je leukste foto’s te selecteren, kijk je over tien jaar terug op honderden prachtige momenten. Een onvergetelijke familiegeschiedenis die perfect past in jouw interieur.

Topfotograaf Sarah
bewerkt jouw beelden

Ontmoet Sarah Van Praag, professioneel fotograaf én memorii editor. Als fotograaf vindt ze elke dag energie, motivatie en voldoening in de reacties van blije klanten; in het gevoel hen iets waardevol én blijvend te geven.

Die emotie steekt Sarah ook in het bewerken van jouw foto’s. “Ik wil dat mijn bewerkingen jouw beelden tijdloos maken, dat ze nog steeds als mooi worden beschouwd wanneer de jaren verstrijken en stijlen veranderen.”

About_2

Persoonlijke begeleiding in het creëren van blijvende herinneringen

Wij helpen je graag met het selecteren, bewerken en printen van je favoriete smartphonefoto’s. Je kan altijd bij ons terecht met al je vragen, twijfels of ideeën.