producten
account
winkelmand
menu

Retourbeleid

1. Garantie en klachten

Eens proeven? Verras een dierbare of verwen jezelf met een eenmalige reeks van 16 foto’s, professioneel bewerkt en gedrukt op het mooiste memorii papier. Breng je foto’s tot leven in je interieur met onze unieke fotohouders in walnoot of marmer.

2. Herroeping

10.1 In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de Wet van 21 december 2013 (Wetboek van Economisch Recht), heeft de Koper het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf het moment van bestelling. Dit geldt niet voor Producten die specifiek gemaakt werden op vraag van de Koper en die reeds in productie zijn.

10.2 Ingeval de Koper zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen in originele staat en verpakking op eigen risico en kosten terugsturen of terugbrengen naar Memorii, Oudstrijderslei 20, 2930 Brasschaat, België. De bewijslast van terugzending ligt bij de Koper. Indien de Koper een bedrag betaald heeft, zal de verkoper dit bedrag zo spoedig mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de teruggezonden goederen of verzaking, terugbetalen.